Barvy života

Barvy života

Anotace: ...

Zapaluju cígo v temné noci
to malé žluté světlo napoví,
že brzo na obloze objeví se cosi
co mi den prosvítí.

Ale teď je černá tma
modrý přehoz mě krásně uspává
mou mysl kamsi posouvá ...
blíží se růžová
růžové sny
netýkající se reality
růžové a krásné ...

Copyright © 2005,Caracol
Autor Caracol, 10.04.2008
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: blue, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí