Cesta života

Cesta života

Anotace: inspirováno Albertem Camusem:-)

Kdo jsem?
No, pojď sem
že bys měl ze mě strach?
Ale, no tak.
Co šílíš?
Co se mě bojíš?
Jsem tvá
Nezaměnitelná
Kouzelná
Jedinečná....

Pamatuj, že je jen na tobě
Zda se ocitneš v hrobě
Nebo budeš dál žít
Žít třeba líp

Jsi někam vržen
nikomu nejsi nic dlužen
protože jsi svobodný
sám za sebe zodpovědný
tak si na nic nestěžuj

A kdo vlastně jsem, že ti zde kážu?
Mám na to právo, protože celý život se na tě vážu
Chceš vážně vědět kdo jsem já?
Jsem tvá cesta života

Copyright © 2006,Caracol
Autor Caracol, 10.04.2008
Přečteno 264x
Tipy 7
Poslední tipující: pejrak, Známá - Neznámá, Vampyrella, blue
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cesta zivota, lec nekdy moc tezka, slozita...

15.09.2008 15:40:00 | Karkulínek

pěkné, zajímavé, k zamyšlení...

11.04.2008 17:19:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí