Noc

Noc

Anotace: vzpomínka na jednu noční pařbu :-)

noc v alkoholovým opojení
noc nadějí
noc paření
noc vzpomínek
noc plná slz
noc plná alkoholu
noc plná bolu
noc plná smíchu
možnost spáchání hříchu
noc lásky
lásky jednostranné
jde s jiným, noha nohu mine

taková menší after party
líbal jí na rty
to se přece nedělá,
ty holko zmatená!
třeba mohla ti tu nová naděje kvést
ty však asi po cestě smutku necháš se dál vést
nikdo se nemá do tvého života plést
sama že tu bolest chceš nést?

byla to noc plná tance
noc otevřeného srdce
noc vzpomínek
na moře lásky,
na častý hádky
na mnoho nedorozumění
a na hodně souznění
na mnoho víry,
na ubývání síly
na mnoho doufání
na mnoho zoufání.....

taková to bylo noc
a ráno?
v hlavě totálně vypatláno

Copyright © 2008,Caracol
Autor Caracol, 12.04.2008
Přečteno 260x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Alan Black
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

..i takové jsou noci..

12.04.2008 08:41:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí