WAYWARD WAXWORKS ONE

WAYWARD WAXWORKS ONE

Anotace: ???

Sbírka: WAYWARD WAXWORKS

...v předsálí velkého vzácného sálu
odložím do šatny hedvábnou šálu.

...nazuju papuče a vlezu dovnitř
klouzavé parkety,vzduch celkem nanic
prohlédnu obrazy na stěnách uvnitř
přestárlé lucerny,skoro už vůbec nic.

...v zatuchlé hale v rohu té místnosti
dvě mladé opačné,toť lidské bytosti
...co je to kolem,co je to za hada
a co to jablko, nějaká paráda?

Přikloužu pomalu o trochu blíž
u stromu vzrostlého opřený kříž
ona je krásná jak Rajská zahrada
a jinoch poboku,jak já kdys´zamlada.

...dívám se do očí mladého páru
co jsou to za lidi,nemám ni páru.

...stojí jak přibití a taky byli
...zezadu na zádech vyzdění byli
z anfasu nádhera skoro jako živí
...korunku do kasy,někdo je živí?

A vedle pračlověk vycpaný slámou
...za ruku vede pramámu starou
před nimi ohníček,ovšem bez žáru
vzadu jsou kulisy,s dvojicí párů.

Chtěl jsem dát korunu,na trochu tepla
žádnou však nenašel, jen popis pekla
tak jsem se začetl...to byla hrůza
všichni tam skončíme i nějaká lůza.

...kastelán dokázal,
moc jsem to nechápal
nic není pravé
vstupenky drahé.

Před chvíli zavřeli všude je prázdno
zas budou otvírat...ale až ráno,
vzpomněl jsem na všechny i na to peklo,
však jsem též pračlověk,vždyť je tam teplo

...alespoň vím,do čeho jdu.
Autor WAYWARD, 13.04.2008
Přečteno 634x
Tipy 43
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jen.kluk, JarekBrnoCz, Lady L, Spadlá z nebe, Kristine Clary-Aldringen, Házté, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, Caracol, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je pravda, pro nás zimomřivce... A než být v ráji s těmi pochybnými individui, nosícími na krku figurku mrtvoly...

27.04.2008 14:55:00 | tiny Tine

Docela jsem se do příběhu vžila.
Vtipné-ten závěr prima.

17.04.2008 17:24:00 | s.e.n

Držte mi tam, prosím, volnýho fleka. A pokud možno, ne v průvanu.

14.04.2008 11:59:00 | Čarokrásná dívka od vedle

sakra, to je nápad, nechat se zvěčnit jako figurína a k tomu nápis in memoriam. :)) no nic, letím, musím tam být ještě před tebou :))

13.04.2008 19:16:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí