No name, just read it.

No name, just read it.

Anotace: Po dlouhé době jsem opět zpět... vím, nikomu jsem nechyběla, ale stejně... lehký opar naděje tu stále je. Bastard.

Sliz. Hnus.
Vidím ho všude.
Sliz. Hnus.
Oči jsou rudé.
Sliz. Hnus.
V dalekých řekách.
Sliz. Hnus.
Ručičky seká.
Sliz! Hnus!
Růžičky voní.
Sliz. Hnus.
Zvonečky zvoní.
Smrt. Huš!
Holčička leží.
Smrt. Už.
Vrah smíchy brečí.

Šnečku šnečku, vystrč růžky!
Rozšlapu je na kousíčky.
Autor AnnieB, 14.04.2008
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: Rolnička
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí