studená horká pampeliška

studená horká pampeliška

Anotace: ---s výtažkem z bylin---

- - -
hrneček s horkou čokoládou
dávno vystydlou
na který rostě plíseň
všechno má svůj příběh
konec a začátek

slyšet, co nebylo vyřknuto
nevnímat, co je zřejmý
uhnout z vyšlapaný cestičky
boty od bláta
beruška, co potká slona
a co má bejt
život jako vtip
nikým nepochopen
ironie skrytá za víčky
od coca coly

dokonalost, jež spočívá v nedokonalosti
bublinky dotváří chuť
a postupně mizí
jako vůně z pampelišky
jako plíseň z hrnečku
v bublinách jaru
konec a začátek
prej že nikdy není pozdě

otočit se ve dveřích
zabít poslední sen
a klíč schovat pod rohožku
konec a začátek
boty od coca coly
ironie v pampelišce
a studená horká čokoláda
bez bublinek
- - -
Autor bittersweet, 14.04.2008
Přečteno 366x
Tipy 13
Poslední tipující: Kamil Princ, Churry, 6thSun, hanele m., Emily Winnacott, Lady Carmila, lonely.princess, Sandcrew, Favi
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi zejména předposlední sloka. Máš talent.

18.07.2009 12:52:00 | Kamil Princ

Dobře, moc dobře..."o)

16.10.2008 22:06:00 | Churry

zvláštní...človíčku...pěkně jsi to napsal

30.06.2008 19:02:00 | Lady Carmila

Zas budem šťastni, no tak prosím....prosím zhasni svět...huuuuuuuuu uuuuuuuuu.....:-(

15.04.2008 18:27:00 | lonely.princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí