Kríž...

Kríž...

Anotace: ...

Čierne veci rozložené na mojej posteli,
je tak ťažké tomu uveriť.
Len chvíľka a všetko pominie.

Vreckovky prichystané na stole,
málokto pozná to moje príslovie:
Moja duša bez tvojej zahynie.

Prší,slzy splynuli s kvapkami dažďa,
no pohľad na Tvoj kríž slzy kvapky vraždia,
Čože sa to vlastne deje v tejto chvíli???

Je po všetkom,je koniec,stojím v žiali,
Tvoj úsmev sa mi už nevzdiali,
Ten však neuvidím už nikdy...
Autor maliska, 14.04.2008
Přečteno 296x
Tipy 5
Poslední tipující: Ria, Psavec, fuu
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dakujem vám...

14.04.2008 21:11:00 | maliska

Pěkně napsané.

14.04.2008 20:14:00 | Psavec

Je to tam a je to silné, Churry

14.04.2008 19:22:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí