Memento...

Memento...

Anotace: Pamatujeme?

Myslíš, že všechno je za tebou,
Že zlomil jsi kletbu zlou,
Pak ze tmy vynoří se temný stín a zašeptá:
PAMATUJ!

Minulost nezavřeš do tmavé kobky,
To ona pohřbí tebe do chladné hrobky
A na pomník vytesá :
PAMATUJ!

Dusíš se vlastním dechem
pod nebeskou klenbou zní echem:
PAMATUJ!

Jak snadné je zapomenout?
Jak těžké vzpomenout?
Osamělý Měsíc křičí na tebe:
PAMATUJ!

Pamatuj, že jednou přijde čas,
Kdy odejít budeš muset Tam,
Pamatuj, že já budu tady zas,
Že nezůstaneš sám…
Autor Edja, 14.04.2008
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: mauvais-ange
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí