Potkaní hra

Potkaní hra

Anotace: "K"

Fredy je zas prázdný, kde uličnice je?
Za komodou něčí, ocas vykukuje.
Pomalu se plížím, hlodavec po mě mrkne,
než po něm ladně skočím, zas mi dírou frnkne.

Za skříňkou si cvaká, žlutohnědým chrupem,
dobře tedy Lizí, tak si hráti budem.
Ouška pěkně nastraží, laškovnice jedna,
kde teď asi vězí? Tam se hýbe bedna!

Přefikanou schovkou, je si tuze jistá,
ta potkanice malá, je fakt optimista.
Poslouchá moje kroky, už se rychle blížím,
a do krabice tajně, jen po očku shlížím.

Na chvilku se zastavím, chvíle přišla teďka!
Po otevření krabice ji málem klepla pepka.
Nevěřícně zírá, někde byla zrada,
jistě napráskal jí, ten pták u zrcadla.

Tak rychlostí světla, natáhla krokem spěšně,
snad mi ušoun myšovitý, znova neuteče.
Obavy se naplnily a Lizí frnkla znovu,
nedá se nic dělat, musím vylepšit se v lovu ..

Mlaskáním ji zaujmu, v ruce držím dropsy,
„Chtěla bys taky Lizí? No tak pojď sem, vem si ! „,
V mozečku to pracuje, jak udělat to tak,
aby dvířka za ocasem, neudělali cvak !

Žaludek to vyhrává, pro žrádlo snad všechno,
když má žvanec v ruce, je jí všechno jedno.
Teď už jenom vykoumat jak z Fredyho znova,
vzít co nejrychlejším tempen venkovního roha.
Autor Analisieren, 15.04.2008
Přečteno 358x
Tipy 8
Poslední tipující: carodejka, cevert, excited, verunča
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

carodejka - to delas chybu .. jsou to uzasni a inteligentni zvirata s kteryma si uzijes moc zabavy :))

17.04.2008 15:49:00 | Analisieren

Puvodne jsem si myslela ze jeto kocka ale potkany jsem si jeste nechovala.

17.04.2008 01:07:00 | carodejka

Parádní, hned lepší nálada 1*

16.04.2008 10:36:00 | cevert

Těším se až je uvidím :)

15.04.2008 18:49:00 | excited

Nojo, s potkany se člověk opravdu nenudí:)) Kdyžtak koukni ke mně na www.chsbuclikov.wbs.cz do deníčku, co vyvádí zase mně:)

15.04.2008 18:17:00 | verunča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí