Teta Agátka

Teta Agátka

Anotace: ...

Někdo klepe na vrátka,
asi teta Agátka.
A já ji jdu otevřít,
abych mohla ji zas zřít.
Přinesla nám citróny,
a slaďounké bonbóny,
ještě přinesla čokolády.
My jsme rádi, že je tady.
Autor olusza, 15.04.2008
Přečteno 290x
Tipy 4
Poslední tipující: Inge, estrellita, verunča
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí