Horko těžko

Horko těžko

Anotace: Hranol motýl samota v básni tiše klokotá..ve fyzice nuda, učitel je pruda. proto dělám slovní hříčky myslím stále na básničky.

Těžko horko pouhý hranol
na kouli je citem hrán
ó lásko vždyť jsi jenom hra
no lásko, příponu máš na -ol.

Těžko horko vzácný motýl
Odi pěje myslí Amo
Týl tvůj obsedlal a smoty
lásky v bílých květech propil.

Těžko horko na samotu
zvykat si, to nejde samo
tu nemohu zpívat sám
otupen vším co je jen hráno.
Autor Calypsó, 15.04.2008
Přečteno 287x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, /cnz/, verunča
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí