Tma na okenní římse

Tma na okenní římse

Anotace: Básnička z mého románu :)

Tma se prochází
po okenní římse
Záclony větrem vlají
a já nedivím se
že okno se chvěje -
má ze tmy strach
a já něžně ti stírám
rosu na řasách
Tma se prochází
po okenní římse
snad brzy spadne
když nedrží se
Spadne jak slzy
ta ranní rosa
Schová se do dne
s hlavou pštrosa
Ty usneš klidně
v úlevném úsměvu
bez strachu ze tmy -
za světla - bez hněvu
Však...
tma ještě se prochází
po okenní římse
Ještě pár hodin -
dýl nezdrží se...
Autor Chašmodský, 16.04.2008
Přečteno 243x
Tipy 8
Poslední tipující: Lité, Isobel, Moonlight7, /cnz/, hanele m., Psavec, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

další písničkoidní... zas sem ju slyšela, s kytarou :o)

16.04.2008 11:21:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí