Malíř

Malíř

Anotace: ...poděkování za malování...

"Malíři, namaluj...", říkají lidské rty
a on, kouzelník zádumčivý
vmíchá své city do palety
a vyčaruje pravé divy.

S časem si umí krásně hrát,
zastaví ho, kdy potřebuje,
okamžik, jako tolikrát,
na dlouhá léta zarámuje.

V tom rámu s láskou uschová
prostor pro mnohá podívání,
více rozměry proplouvá,
hovoří jeho malování...

Člověčí duše osloví,
ať v světle nebo stínu stojí,
kdo potřebuje, objeví
královský dar jen pro tu svoji.

Já jsem ho našla bez hledání
a posílám poděkování.
Autor Cecilka, 21.07.2005
Přečteno 433x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí