Idea pošetilé

Idea pošetilé

Anotace: Platonicky. Jen obyčejný vzdech, co předchází rozloučení.

Možná máš vrásky v obličeji
Mi nádherný se přece zdáš
Říkám si
O čem přemítáš
Za očima, co tolik hřejí

Jsi naléhavě přísný vždycky
Nechávám skrz nás plynout čas
Proč někdo tolik atypický
Rozhoupal ve mně
Nerytmicky
Přílivy ker, co berou hlas

Jak nemilovat

Řekni

Někdy

Dokud tě ještě uvidím

Ač před námi jsou prázdné roky

Zůstaneš ve mně

Já to vím
Autor Anima de Vries, 16.04.2008
Přečteno 254x
Tipy 3
Poslední tipující: prostě Zuzana, Erion Fate
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělý rytmus, nejen rytmus.

17.04.2008 20:53:00 | prostě Zuzana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí