Předpověď či skutečnost?

Předpověď či skutečnost?

Anotace: Nevím co jsem to zase onehdá slátala..prostě předpověď je skutečnost... Je to popis mé nálady v den rozchodu s mým klukem...

Mám vztek,
protože tu je.
Mám vztek,
protože mě miluje.

Přišel a řekl že sní,
o našem malém království.
Přišel a řekl že sní,
o tom, že budu na námestí.

Budu tam stát a mít vztek,
nepřišel a to mi to slíbil.
Budu tam stát a přemýšlet,
proč vlastně se mi líbil.

Řekla jsem, že má zvláštní snění,
že toto se stát nemůže.
Řekla sjems pobavením,
že on mi lhát nedokáže.

Mýlila jsem se a jak,
po pár týdnech došel mi telegraf.
Psal mi v něm, že mě miluje,
ale budoucnost si se mnou černou maluje.

Tak tady sedím a píši,
jaký jsem měla vztek.
Co dělat já už vím,
budu v pořádku co nevidět...
Autor KiQi, 18.04.2008
Přečteno 226x
Tipy 4
Poslední tipující: Antionette, NikitaNikaT., Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Básenka mi přinde trochu chaotická. Vypochopila jsem tedy, že byl nějaký vztah, který dlouho netrval ...

18.04.2008 09:17:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí