Vesmírný výlet

Vesmírný výlet

Anotace: Proč si v halvě nezaletět do kosmu?

Dosáh jsem poznání
celého vesmíru
Činím však doznání
že chlastám přes míru

Vím jak vznikl kosmos
znám i smysl bytí
však nevím proč lidstvu
zrodilo se pití

Na prstenci Saturnu
v hospodě „Meteor“
sedí v malém baru
zvláštní tvor

Sedí, kouří
zahalen mlhovinou
Omámen a otupen
neznámou lihovinou

Sed jsem si k němu
objednal pivo
a zeptal se: „Kámo
jaký máš život?“

Odvětil zmateně
cedil zlost přes zuby
Chápal jsem asi
že chce mi dát do huby

Oba dva opilí
děláme ramena
Co tohle absurdum
má celé znamenat?

Budím se v parku
v dlani mám ferneta
a v kapse kalhotky
s nápisem „Aneta“

I když jsem asi
na Saturnu nebyl
stačilo to abych
již nikdy nepil

Kalhotky vrátím
však nevím komu
tak si je přeci jen
vezmu k nám domů
Autor Chašmodský, 18.04.2008
Přečteno 206x
Tipy 5
Poslední tipující: Moonlight7, NikitaNikaT., Šerák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D.. síla... jednoduché, neotřelé rýmy a parádní myšlenka:)... jen možná trochu moc dlouhé, nejspíš proto tu nemáš víc hodnocení...:)

18.04.2008 10:10:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí