Můj Hrad

Můj Hrad

Anotace: ...

Kráčím hradem velikým
chodbou duní těžké kroky
Kráčím hradem jenom mým
jdu už dlouho,snad i roky...

V hávu černém,těžkém
slzami tkaném
jdu chodbou hradu
kde jsem pánem

Svým hradem postaveným
ze smutků a bolestí
se štěstím zazděným
někde ve sklepení...
Svým hradem vysokým
sahajícím ke hvězdám
tak velkým a prázdným
když tu žiji sám...
Hradem,kde peklo a nebe
je tak blízko sebe
však jen peklo zatím vítězí
a já už vím,co za tím vězí...

Hradem kráčím ke dveřím
jež zlatem jsou pobity
na zázraky nevěřím,
přesto doufám,že tam čekáš ty...

Háv pořád těžší zdá se být
a táhne mne k zemi
každý krok je krutě vryt
do mé duše...

Už nemohu,a dveře stále v dáli
nemohu ti otevřít...
Tak jsi skončil,hradu králi
už zbývá jen zemřít...

Sbohem ti,má lásko,má milá
nikdy neuvidíš,co jsi způsobila...
Autor Alan Black, 18.04.2008
Přečteno 358x
Tipy 16
Poslední tipující: Bíša, pejrak, Emily Winnacott, toužím.jít.dál, Natálie T., Juan Francesco de Faro, estrellita, labuť, Psavec, Cassandra, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Piš takle dlouhé i delší básně; ty kratší jsou taky fajn, ale neužil jsem si je jakou tuhle. Tahle je nádherná, taková v pohybu, má v sobě atmosféru přibližování a přitom je asi o úplném opaku. Díky.

01.06.2008 14:23:00 | Herbert Dalloway

Krásné ...

22.04.2008 12:32:00 | toužím.jít.dál

na svyuj mlady vek pises opravdu hezky:o)ST

19.04.2008 20:15:00 | estrellita

Nevzdávej a ke dveřím utíkej... :o)

19.04.2008 15:08:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí