Špatné vlastnosti lásky

Špatné vlastnosti lásky

Anotace: anotace nepíšu, to nevíte?

Ztrať se, ničiteli srdcí,
odpal, ničiteli životů.
Zmiz, ty vychvalovaná lásko.
Fotra od rodiny pošleš za děvkou,
co každýmu dá. Pche, láska.
Přinášíš jen žal,
když si z nudy hraješ s lidmi
a jejich srdci.
Přinášíš jen zármutek,
když stupňuješ nesnesitelnost,
nešťastných lásek.
Přinášíš často i zlo,
když se rozhodneš odejít
a dva co se milovali
nechat navzájem se nenávidět.
Nosíš smrt, ne jeden se pro tě zabil.
A války, jak jsi jen zamíchala karty
starověké Tróji.
Jsi jako zrádný had,
jak ten co Evu ponokual pod jabloní.
A to jsou ty zázraky,
ktré prý, lásko, dokážeš?
Autor Johny Styx, 19.04.2008
Přečteno 335x
Tipy 10
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Danah, Dedillope, Loudilka, Psavec, fuu, PoeziGirl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska tě rozemele ...
čím víc se ji budeš bránit, tým hlouběj Tě zasáhne ..

20.04.2008 11:17:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Až příjdou, nebudeš se stačit divit.

19.04.2008 18:16:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí