NA ZASTÁVCE

NA ZASTÁVCE

Anotace: text písničky

Na život ve zpěvu lampa svítí
pod lampou děvčátko
pod sukénkou kvítí
před cihlovým domem
s účesem nevšedním
v nešťastných lodičkách
spojuje den ke dni

Na zastávce lidé se potkávají
na zastávce se city nekonají
kdo chce, hodně zmůže
ať si druhý pláče
kdo nechce, nic mu nepomůže
bez práce nejsou koláče
přece vidím, nejsem tele
kdo chce vědět víc
ať jde do postele

Tanec citů, návrat slabikáře
sadomagor blázen
ještě ti ukáže
ve školní lavici
byli by šťastnější
před lavicí soudní
jsou zase moudřejší

Na zastávce lidé...

Nafouklá bublina smyšlenek
pomluvy, úšklebky
propocené dlaně
alkohol, odvaha
autobus nepřijel
střevíčky zatančí
s botami jdem na ně

Na zastávce lidé...
Autor Yolca, 19.04.2008
Přečteno 267x
Tipy 12
Poslední tipující: Tacca, Marfuša, HarryHH, Špáďa, Šerák, Pišák
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak nějak stejní jsme
i když jsme každý jiný
Pýchou se hruď mi dme
údery kladiva do krajiny ...

Výhonek malý dne
ovíjí jako souchotiny
Minuty vykašle
a polkne naše viny ...

*

20.05.2008 13:54:00 | HarryHH

Neveselá, ale taky ze života. Bohužel, takhle jsme někdy neteční a nevšímaví

19.04.2008 22:39:00 | Špáďa

Je mi moc líto, zrovna mám mírně jeté hlasivky.

19.04.2008 17:49:00 | Yolca

rád bych slyšel i tu melodii:)

19.04.2008 17:40:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí