Zelená balada

Zelená balada

Anotace: odbobné

*

Zbytečná královna-snů nesplnitelných
tvoří slzami jezera marnosti

O nelevných darech vypráví
o obětech,co ani okem nemrknou

Aby...
Otevřeli dveře upřímnému úsměvu
zatleskali přízemnímu publiku..

-

Obrazy prázdné-nepodepsané
z hlavy vyryté,pod kloboukem schované

Pokrývkou z lidských jizev
co přibývají a jedna hlava nestačí
...
Ti s klobouky chladem kolébáni
milují svou macechu
milují...

Svou matku už neznají
.
Je daleko..
..a klika od dveří k upřímnému úsměvu se zlomila
..hlasy dlaní pro přízemní publikum,nelinou se

*
Autor Human Shadow, 19.04.2008
Přečteno 234x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, drsnosrstej kokršpaněl, Churry
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dost zajímavé...

22.04.2008 00:08:00 | drsnosrstej kokršpaněl

Děkuji mnohokrát

19.04.2008 22:39:00 | Human Shadow

To vůbec není špatný!!! Churry

19.04.2008 22:00:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí