zmatek

zmatek

Anotace: Nerozumím zase ani sama sobě

Co mám to v hlavě za zmatek,
proč v hlavě se mi honí tolik jmen.
Mám na sebe strašný vztek,
přece vítězí vždy jen jeden.

Říkala jsem táhněte chlapy do háje,
když zamkli jste mi cestu do ráje.
Nechci trpět srdeční bolestí,
zase zaplést se do lstí.

A když už zkoušet zas o lásku se se prát...

Kdo ta správná volba je,
kdo tui nenávist ve mě zabije.
Jak ho mezi všemi poznat, komu dovolit pod kůži se mi dostat.
Autor Angel111, 21.04.2008
Přečteno 226x
Tipy 4
Poslední tipující: radexk
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrá myšlenka.
pozor na "...táhněte chlapi.." je to s měkým i
a co se týká otázky jak poznáš toho pravého, tak to se nedá s určitostí říct, prostě to buď tak cítíš, nebo ne. Takový už je život

Jinak básnička je hezká!!!:-)

21.04.2008 08:38:00 | Frosty28

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí