půlnoční setkání

půlnoční setkání

Anotace: básnička o sebeuvědomění

už zase vyšel bílý kruh na nebi i na zemi
na ulici vidím hvězdy a kola kapek - je tma
ulice města - pustá a temná
viděl jsem nočního muže - držel karty osudu
měsíc a jeho tvář je hluboká
jeho dech je pohled z neznáma
viděl jsem muže a míjel jsem jej v rytmu deště
je tady a známe se
každý dotek, je dotek v duši
je to anděl temnoty
asi už bude půlnoc, zima mě nutí pospíchat
v setkání je slyšet výhen a tlukot kladiv
v temnotě je cítit strach
a strach pak zaniká v tichu
zase a znova držím neuchopitelné
prší ještě vydatněji
jenom se míjíme a zítra už budeme jedno
chtěl jsem usnout
..ale cosi mi do toho vlezlo
Autor dead-head, 21.04.2008
Přečteno 270x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, Churry, Psavec, Ctěný pán, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

má úžasnou atmosféru

18.05.2008 23:44:00 | drsnosrstej kokršpaněl

Co třeba ... když vstoupil on... Ale je to dobrý!

22.04.2008 08:59:00 | Churry

Velice povedené, ale ten poslední verš jsi si mohl odpustit...

21.04.2008 23:14:00 | Ctěný pán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí