Kolo štěstí

Kolo štěstí

Anotace: Bylo - nebylo, točilo - netočilo

Bylo - nebylo, točilo - netočilo.
Rozdrbané vzpomínky
na první kolo štěstí.
Péro mezi hřebíky,
sázky na ně okolo.
Na roztočené naděje.
A taky na pěsti.

Přiblížil se majáles,
tehdy byl můj první.
V Synkopách nám učitel
vyčaroval Vyznání.
Holkám z očí pršelo,
já se učil tancovat
a navždy chtěl ji mít.

Rty mé jen pro ni šeptaly,
že mám ji rád.
Sny mé už jinou neznaly,
a nechtěly znát.
Vždyť mám ji, sen můj sladký.
Nedám ji nikdy zpátky.
Nedám ji za nic na světě.
Je růží, je tak krásná...

...

Rty mé dnes pro ni šeptají,
že mám ji rád.
Sny mé dnes jinou neznají,
a nechtějí znát...
Autor a_tao, 21.04.2008
Přečteno 402x
Tipy 13
Poslední tipující: Lota, spare, takova, Danah, Lorraine, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Ctěný pán
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...bylo - nebylo...dávno - tomu...
ale sen se slunečním rámem se jen tak nevymaže :-)

28.04.2008 16:31:00 | Lota

co dodat?

23.04.2008 20:03:00 | takova

Povedené!

21.04.2008 23:07:00 | Ctěný pán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí