Odplata

Odplata

Anotace: ...

Slunce se pomalu
za obzor sklání.
Muži si štíty
hlavy chrání,
před nálety havranů.
To jejich skutky,
bohy hněvaly,
a dočkali se
kruté odplaty.

Černí ptáci zas
nad námi krouží,
jak kdysi před věky.
Lidé je nevidí,
jsou skryti.
Čekají na příkaz,
pak se z oblak vyřítí.
Na rozkaz bohů,
znovu lidstvo vymýtí.

Za všechny skutky,
za všechny hříchy,
za velikost jejich pýchy.
Za to že rovnat jim se chtěli,
čeká lidstvo zatracení.
Bohové nás znovu vzkřísí,
dostaneme další šanci.
A kruh se znovu uzavře,
jako již tisíckrát.
Autor Johny Styx, 22.04.2008
Přečteno 209x
Tipy 2
Poslední tipující: dream in emptiness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi motiv havrana v tvých básních:))

23.04.2008 04:41:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí