Tak trochu naruby

Tak trochu naruby

Anotace: "K"

Ze suchého hadru,
moře jsem ždímala.
V slepotě očí,
na Tebe dívala.

A šila cihlou,
ostrostí kruhu.
S úsměvem v leknutí,
šedivou duhu.

Na špičkách palců,
držela se v leže.
Sametem jištěná,
co dlaně s cihlou řeže.

Ve výšce tisíců,
ohla se pro nítě.
S pohledem na slona,
spřádajíc své sítě.

A tma mi svítila,
na stehy z nicoty.
To slunce věčnosti,
bylo tý dobroty.

Když v horku mrazivém,
zaštěkal skřivan.
Že léto se blíží,
tak radši jinam ..

Šít a štěkat by se mělo ..
Autor Analisieren, 22.04.2008
Přečteno 208x
Tipy 4
Poslední tipující: cevert, excited
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jasnej stip, výborná pocitovka 1*

27.04.2008 10:11:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí