Dnes nepláču

Dnes nepláču

Anotace: dnes jsi mě nedostihl ... jsem daleko před tebou

dnes pro tebe, živote
slzu neuroním
dnes totiž
silná jsem
dnes se nepropadám do propasti
nepolykám andělíčky
nesmutním za láskou
nepláču za Fildou...
dnes ne
dnes mě opravdu nerozpláčeš
já totiž nechci
dnes mám hodně sil
postavit se ti a bojovat
bojovat s tebou
těmi nejsilnějšími zbraněmi
i bez nich
i holýma rukama tě přemůžu
protože dnes
právě dnes se miluju
miluju se taková
jaká opravdu jsem
dnes se totiž moje srdce
srazilo s osudem
kdo prohrál?
přece osud
dnes jsem nad ním zvítězila
ale bohužel jen dnes...
Autor LuciAngel, 22.04.2008
Přečteno 284x
Tipy 5
Poslední tipující: Zweiblumen, Bíša, Psavec, Šerák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná, líbí se mi.

22.04.2008 19:20:00 | Psavec

Krásné... zase to do mě vlilo trochu sil:)... opravdu paráda.. snad jen, kdyby to trvalo trochu déle:)

22.04.2008 18:11:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí