Prázdná

Prázdná

Anotace: ,,

Vítr
zlomíš se v bocích
Déšť
splete ti vlasy
/geny prostě nevyhladíš

Nepotřebná
ufňukaná holčička
jak zmačkaný papírový kapesník

Proužek
krve stékající
po okraji vany
(bez)charakteristické ženství

Smyté líčídla
/nepřirozená

Dnes
ach, ta vůně
parfém či voda po holení
pro tu vůni
umřít


víckrát ne

Zamotaná
v pavučině
pokrytectví

Mýdlová
pěna na rameni
tak krásně pálí

NEVER MORE
Autor jitro, 22.04.2008
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: LaVendel, její alter ego
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí