Pro ní vše

Pro ní vše

Anotace: ... někdo nepozná, nekdo třeba jo o čem to je :-)

Co ztratils chlapečku
kvůli svý věčný milence,
o z karet domečku
povídej za zrcadlem Alence,
... ta ti možná uvěří.

Pojď zbavíme jí závoje
naší společnou milenku,
pro ni jdeš i do boje
ranou proleješ pálenku,
... protože velký kluci nepláčou.

Časem všechny opouštím
svý úžasný rytíře,
sama sobě odpouštím
jejich sedřený pancíře,
... protože ani velký holky nepláčou.

Hlavu pevně vztyčenou
pro ni pronášíme výroky,
netřesem se v kolenou
když bereme meč do ruky,
... jinak ani nemůžem.

Všechno co chce na oltáři
leží naší věčný milence,
kolik lidí život zmaří
kvůli děvce v rudý halence,
... vše jen pro ní.
Autor Melfëa, 24.04.2008
Přečteno 381x
Tipy 8
Poslední tipující: mauvais-ange, Elena Suchomel, blue, saddova, jára spots
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mám svůj tip o kom asi ta báseň je :)
je pěkná

28.04.2008 01:20:00 | blue

Líbí se mi to..hlavně ta věta, že velký holky nepláčou :-), moc pěkný, sic mám někdy pocit, že si ubulim doma malý, soukromý moře :)

24.04.2008 09:21:00 | saddova

hodně zvláštní ale moc hezký:-))

24.04.2008 08:25:00 | jára spots

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí