Ráno

Ráno

Anotace: pozitivní jaro...:)

Slunce stoupá na nebe,
ráno tvoří den.
Smutek, ten už nezebe,
bude štěstím prosvícen.

Vždyť vše teprve začíná,
vše bude zas krásné!
Srdce svaly napíná,
i minuty jsou vzácné.

Tak seber se a běž
vstříc těm krásným dnům.
Bezmezně, víc, věř
všem svým tajným snům!
Autor Nazgulll, 24.04.2008
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásná básnička...

27.04.2008 16:48:00 | Peach

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí