Vyjímečnost se dnes nenosí

Vyjímečnost se dnes nenosí

Anotace: Docela blbej název, ale nic lepšího mě nenapadlo xD

S beznadějným výrazem leží tiše, nehnutě,
slzy po tvářích stékají na hedvábné perutě.
Není vhodný pro tenhle svět,
kde by lidé za peníze vyměnili vlastní matku hned.
Duše plné hněvu, závisti a zloby,
dostali anděla do chudoby.

Za vlastní názory se milý anděli dočkáš pouze hany,
jež zanechá ti na duši šrámy.
Za tvou vyjímečnost hrozí ti trest
a to jest,
že křídla ti zlomí
a ty zůstaneš navždy chromý.

Nepomůžou ti smutné pohledy ani prosby,
neboť jsi synem hrozby,
jež ohrožuje život konzumní společnosti,
co když by lidé chtěli více jedinečnosti?

Trp za to že jsi jiný
a měj pocit viny.
Za tenhle osud si můžeš pouze ty sám,
nechtěl si se přizpůsobit tomuhle životu,
nechtěl si se přizpůsobit nám.

Anděl však za svým si hrdě stojí,
i když v skrytu duše se bojí,
toho co bylo a bude dál,
avšak je si jist, že tuhle bitvu prohrál.
Autor efie, 24.04.2008
Přečteno 263x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Ctěný pán, Caracol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí