Krása ne povrch..

Krása ne povrch..

Anotace: :D

Od malička mě krmili
kecmi jak jsem krásná.
Sebevědomím mě zdobili
pýchou jako hvězda jasná.

Všichni mi kdysi tvrdili
že se muži o mne budou prát.
A já tenkrát nevěděla,
co víc si mám přát.

Proto rána osudu,
že jsem celkem pozadu,
že nejsem nekrásnější
a nejmodernější
zasáhla mě.

Nejsem krásná,
a nikdo mě tak nepovažuje..
Ale co ta konkurence..
nezávidět jim- to sna možné je??

Jsem zelená závistí
když ty krásky vidím..
(Jsem zelená závistí,
za krásu se modlím!)

Zkouším trhat novinky.
Nový vlasy?
Nebo nový šátník?
Nebo nový prsy?
Nebo velký ....parník?
A pomůže mi to snad?

Když se však změním,
s doměním že jsem krásná,
už natěšeně lovím...
a stejně nezářím jak hvězda jasná..

PRý jsm nejošklivější.
"Tak se s tím prostě smiř!"
Třeba to pak bude růžovější...
Autor Thesssinka, 26.04.2008
Přečteno 260x
Tipy 9
Poslední tipující: AngelJane, Ctěný pán, Psavec, Bíša, Šerák, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i s ošklivého káčátka jednou vyroste krásná labut...:-)

28.04.2008 07:02:00 | AngelJane

Kvalitně napsáno.

26.04.2008 19:32:00 | Ctěný pán

A co krása nitra...

26.04.2008 18:21:00 | Bíša

...kdyby jsi viděla mě,tak si budeš připadat jako čarokrásná princezna (i škaredé žabičky si najdou svého prince) :-)

26.04.2008 14:37:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí