Pohádka o sani

Pohádka o sani

Anotace: ..........

Pojď
půjdeme se toulat
jen tak
prázdnými ulicemi
plnými něčího slunce

bude to jako vyprávění
o zabouchnutých dveřích
hledaného citu

jako příběh
se špatným koncem
nesmělého počátku
s nádhernou
prostřední slokou
úžasné hudby

bude to jako pohádka
o uspávání stohlavé saně
a každá z těch hlav
bude jednou lidskou emocí
nenávistí vášní
krásou pohrdáním
chtíčem
a budeme je hýčkat
prosit
budeme jim hrozit
i nenávidět je
a budeme
vlastní silou
ukrytou v našich srdcích
uspávat ty pocity
až zbyde jen jedna poslední
hlava
a ta se bude jmenovat
Láska

a to ti pak
zlíbám tvé zkrvavené rty
a prach v dlaních
setřu svými vlasy
a už nikdy
nebudu vzdálená
blíž k smrti
než radosti
už nebudu tajemstvím
se zelenou barvou
v očích
odkapávajíci na tváře
bezbožnou prázdnotou

už prostě nikdy neodejdu
do Samoty
Autor Lucie Teru, 26.04.2008
Přečteno 292x
Tipy 12
Poslední tipující: Noc17, stmivani.na.lepsi.casy, Psavec, Štěpina G, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Holčičko bravo to jsou obrazy, které mi vyrazily dech po kolikáté už? Ach jo jen ta bolest...sakra je tam někdo? Chlapi tak už jí někdo chytněte a pofoukejte...taková nádherná duše....a moje pofoukání prostě není to pravé!!!

28.04.2008 11:26:00 | Noc17

citlivé...hodně...

27.04.2008 11:26:00 | stmivani.na.lepsi.casy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí