Masový stádo

Masový stádo

Anotace: o dnešní době

Sedím sama na zemi
tak dělejte, házejte na mě kamení!
už nejsem ta malá holka,
kterou na house party můžeš potkat
časy se mění
a to mé stavení
co jsem si vysnila
se před očima mění
boříte ho vy
vy, masový stádo
pověsit vás na šňůru na prádlo
a nechat vás tam viset
dlouho
jen tak můžete zmizet
tak najděte si svůj názor
a hvězdy z TV neberte za vzor
nebo se vám líbí v tomhle světě?
kdy jeden druhýmu lžete?
OK, pak je to fajn
ale já si dál budu říkat "těhle lidí se straň!"

Copyright © 2006,Caracol
Autor Caracol, 26.04.2008
Přečteno 226x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, WAYWARD, Nahá
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...k zamyšlení,ale asi by došly šňůry na prádlo :-)

06.05.2008 10:21:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí