Michaele

Michaele

Anotace: Člověku, kterého si nesmírně vážím a kterého zbožňuji a obdivuji. Byl zázrak, že jsme se potkaly. V tak velké štěstí jsem ani nevěřila.

Přátelství má drobnou jizvičku v obočí
Přátelství skrývá se v soumračném vrkoči
*-*
Popíjí sladký čaj z lučního kvítí
a mavnutím dlaně
umí zimu v květné jaro proměniti
Michaela
Její hlas jako barevný podzim hladí
svými jemnými prsty mi klavír v duši ladí
Je neuchopitelná
Michaela
celá jako pampeliškové pápěří
bouřka co nenadále udeří
Že je mi teď vážně skvěle
za to vděčím jenom
Michaele
Je jako zvonění červánků
vichr co vkradl se do vánku
Michaela
je ohněm je vzduchem je vodou je zemí
Michaela
Můj sen co sen nebere mi
Volná a půvabná žena
celá tajemstvím měsíce opředená
to je Michaela
Složitá nevyluštitelná tajenka
jediná zbožštělá Máchova milenka
Michaela
je báseň z mého pera
stříbrné požehnání od anděla
to je prostě celá
Michaela.
Autor Calypsó, 26.04.2008
Přečteno 365x
Tipy 1
Poslední tipující: Bloodmoon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí