óóóóóóóóó

óóóóóóóóó

Anotace: Hujááááárrááá

Lidičkové. posílám poděkování ze sedlice u blatné. já blbej se vydal za výdělkom daleko ad svého milého valašska. pláču nad výdělkem, leč zážitky věru neskutečné. nelituji jedinnéééé chvilky. lidičky sou super. Moc vás všechny zdravím a posílám poděkování.
moc mě těší vaše komentíky. ste báječní a doufám že se zase brzo(do 3 týdnů) dostanu k nettu.Jo a básenky nějaký mám, ale není čes je sem hodit.
papapappapapa miláčkové
Autor Totenkopf, 24.07.2005
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí