Můj život

Můj život

Anotace: život je někdy pěkně krutej, ale i přesto je třeba jít stále dál

Život, kterej plyne
Země, která se točí
Člověk, kterej ti zmizí z očí
Navždy!

Smrt, která se k tobě vkrádá
Láska, která se ztrácí
Lidi, co přichází
A mizí

Nespravedlnost, která vládne
Realita, která tě dolů stáhne
Naděje, která víru obnoví
Válka, která ji zahubí
Podlost, kterou se nikdo nechlubí

Život, kterej žijem
Život, kterej přežíváme
Život, kde se o něco snažíme
Život, kde pátráme
Cesta, po kterej spěcháme
Cesta k cíli
Cesta....

Poznání, které někde končí
Život, kterej končí tam...
Život a jeho smysl, kterej neznám
Ale žiju!

Žiju život, kterej je můj
Život, kterej je občas pěknej hnůj
Život, kterej mám ráda
Život, kterej občas není sranda
Život, kterej je můj...

Copyright © 2008,Caracol
Autor Caracol, 28.04.2008
Přečteno 251x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, WAYWARD, toužím.jít.dál, Wor
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pravda,pravda...nekonečný boj se zajištěnou porážkou
:-)

11.05.2008 20:23:00 | WAYWARD

Ano, život je krutý, ale musíme bojovat (ač už někdy nevím jak) ...

30.04.2008 07:52:00 | toužím.jít.dál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí