Něco o algebře a lidské psychice...

Něco o algebře a lidské psychice...

Anotace: Podobnost čistě náhodná? Jako ta známá jednoduchá rovnice o jedné Neznámé... Duševní cvičení v matematice… Umíme dosadit do vzorce a přesto že myslíme… cítíme,že výsledek neznáme...

V afektu obvinění
ovlivnění...
vzácná transakce
spekulace
operace zacházení….
noblesní certifikát na falzifikát….
vznešená pýcha
populace...
elegantní kultivace
manipulace
galantní zušlechtění mysli
co na tom,
že dál už nikdo nepomyslí...
Psýcha…
často slýchám
jak je složitá…
Možná,že tajemství oné spletitosti
máme jednoduše před sebou…
Už to mám!!!
Vždyť já Tě znám...
Kráčím za Tebou….Ušlechtilá...
Nejhezčím zážitkem mého života bude nejspíš smrt….
Autor enigman, 29.04.2008
Přečteno 466x
Tipy 15
Poslední tipující: Žqáry, pejrak, monterka, Romana Šamanka Ladyloba, Ctěný pán, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Určitě;-)

13.05.2011 11:04:00 | Žqáry

..začátek a konec-to jediné máme všichni..

29.08.2008 21:59:00 | igniss

Tak snad na smrt je TEĎ ještě brzy...

23.06.2008 01:10:00 | monterka

Oceňuji kvalitní práci s češtinou.

29.04.2008 09:47:00 | Ctěný pán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí