Radost

Radost

Anotace: Něco o šťastných chvilkách...

Radost

Chyť ji ať ti neuteče
Je tak vzácná, krásná, svá
Pospěš, zbav se svojí křeče
Nastal tvůj čas a ubíhá

Máš pocit že se zblázníš snad
Je tu zas, je jako nebe
Odplazil se smutku had
A radost navštívila tebe

Přej si co chceš, teď je ta chvíle
Kdy je proč žít, proč umírat
Nepřítel už ti není v týle
Pohár smíření šel nalívat

Svět je krásný chvíli navždy
Smysl všeho znáš a víš
Jak odčinit všechny ty "vraždy"
Co denně sobě připravíš

Proč se vždycky stratí v davu
Jako kdysy známá tvář?
Nehorši se, byla v právu
Odhalila, že jsi lhář
Autor annike, 30.04.2008
Přečteno 259x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, Psavec, Flamy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí