The black world

The black world

Anotace: @->>--

Beze smyslu ...mělo všechno smysl
jako omámená
odevzdáváš mysl
na žití příliš ztrápená..

Užíj dne..je poslední
smrt přichází na rozkaz
osud se za okamžik naplní
život se blýskne..v temnotách

Pojď ..jdeme zapomnět..
na nebi ..vychází černý mrak
letíme vzhůru..a dochází dech
a nic-nevědění je nadosah..
Autor Dedillope, 01.05.2008
Přečteno 315x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Winnacott, Glloxy, fuu, Lachailla, Psavec, NikitaNikaT., WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)

01.05.2008 15:48:00 | Lachailla

Moc dobré.

01.05.2008 10:34:00 | Psavec

Jj, zajímavý styl, bych řekla, a je to aj působivé, má to myšenku.

01.05.2008 10:19:00 | NikitaNikaT.

...dobré.

01.05.2008 09:49:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí