Upírka

Upírka

Anotace: Večer se mi nechtělo spát! Noc byla aš příliš krátká.

Upírka je krásná paní,
hlavně když se nám sny zdají.

Myslí na krev!

Jak ji vysát z tenké z tenké rány,
uchytit a nemít přání.

Potoky maj barvi růže,
nikdo jim však nepomůže.

Jenom upír zvaný vamp,
utíká zas v zaři lamp.

Ani krve moc tu není,
vysála ho v rychlém znění.

Nechytí ji nedostanou,
utíká jim zadní branou.

Utekla jim zase pryč,
nechití ji nemaj klíč.

Tolik krve už si dala,
a znovu by ochutnala.

Další noc zas pude ven,
v nové chuti zmočí sen.

Vymáchá ho vypere,
do rubínů zas celé!
Autor klarass, 01.05.2008
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: Norlein
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Klárko, toto jsou ožehavá témata...upíři jsou záhada...jinak jsi mohla ty dva řádky spojit ve čtyřverší ale jinak rýmy sedí....líbí se mi to,.

01.05.2008 12:40:00 | Norlein

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí