Kdesi v zrcadlení...

Kdesi v zrcadlení...

Anotace: k přemýšlení...

Zjevil se tvor...z hor netečných…
ten,který v blažené neaktivitě znalcem,
vykázán do míst,
kterých se malinko děsí,
k zemi směřujícím palcem...
Podivné místo….
poháněné časem
stvoření...otroci...
manipulovaní hlasem…
tápajíc světlem
pohrdajíc tmou...
ve své ulitě
doufají ve štěstí…
ženou se kolem
nevnímají gravitační pole...
obaleni falešnou vírou,
mírou úspěchu se dmou….
přitom přehlídli,
pro slávu pomíjivou
že jsou stále v kole...
Jaký je výsledek
té lidské tvořivosti?
dílo zkázonosné,
sebezničující touhy
po dokonalosti….
Autor enigman, 02.05.2008
Přečteno 309x
Tipy 11
Poslední tipující: zelená víla, Žqáry, harmony, igniss, pejrak, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdo chce kam... snad ti chodící po špičkách,uculující se nám dávají víc... neženou se, jdou...

24.02.2017 01:20:15 | zelená víla

jsou i jiní
/tací, kterým tyhle touhy chybí/
tichem v sobě dokonale
spojí sny nevyzrálé
s nutkáním potkat sebe,
než se jejich duše znovu dotkne nebe

16.05.2011 16:58:00 | Žqáry

...tak to jsem zvědavý,kolik lidí o tom ve svém životě přemýšlí a jak dlouho to vydrží :-)

02.05.2008 07:01:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí