Pohádka pro princezny

Pohádka pro princezny

Anotace: :)

Za horami, za doly, žila malá princezna,
za horami, za doly, v obyčejném světě,
za horami, za doly, žila malá princezna,
za horami, za doly, na jaře i v létě.

Princezničku svíraly toho světa mříže,
chtěla vzlétnout k oblakům, překročit tři kříže.
Celý život hledala změnu v obyčeji,
obyčejný svět však dál, hatil cestu za nadějí.
Až pak přišel kouzelník, co začaroval slova,
nesl sebou naději, cestu najde znova.

Po té cestě slovíček, princezna se vydá,
nebude ji tížiti toho světa nuda.
Tak se z malé princezničky, stane princezna,
bez snů, nelze klidně žít, to i ona zná,
proto hledám kromě přátel, ještě kouzelníka,
co má přístup k jiným světům, klíčem odemyká....

Všem princeznám s hlavou v oblacích…
E.WolfeMariel
Autor Erazene, 02.05.2008
Přečteno 280x
Tipy 3
Poslední tipující: mauvais-ange, SZN
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, že byla i pro mne

03.05.2008 09:59:00 | SZN

Nesouhlasím s předchozím názorem. Je moc pěkná, veršovana pohádka /moc milé/a je pěkná celá.Dávám ti tip

03.05.2008 09:57:00 | SZN

ten absolutní rým v první sloce mi kazí celkový dojem...

02.05.2008 20:28:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí