;§;§; Z- vonění vzpomínek ;§;§

;§;§; Z- vonění vzpomínek ;§;§

Anotace: *** MAMĚNCE ***

*** Slovíčko zazvoní, vzpomínka vyvstává ***

*** Vidím já Maměnky, cukrdle podává ***

*** Rukou svou přeněžnou, mokrou a chladnou ***

*** Tři zoubky přetěžce, mlsání zvládnou ***

*** Rukou svou přeněžnou, kapny teď zkrápí ***

*** Naslouchám nářkům, jak motor se trápí ***

*** Povětřím letním, prádlo si voní ***

*** A válec mandlu, se dokola honí ***

*** Slovíčko zazvoní, vzpomínka vyvstává ***
Autor Báček, 26.07.2005
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí