Zprávy

Zprávy

Anotace: zprávy z novin, televize, internetu

Byl 27. den měsíce deště
minuty odtékaly stejně rychle
nic zvláštního se nedělo
až na neurčité množství projektilů
hledajících živé maso
až na to
že i v 21. století
dějiny lidí chodí s nabroušeným nožem
až na špionážní družice odposlouchávající
i náš zrychlený tep při milování
až na vážnější poruchy vědomí
našeho vznešeného světa
který v bílé rukavici
tiskne kliku u dveří vlastní budoucnosti
Autor zef, 26.07.2005
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí