Půjčovna vzducholodí

Půjčovna vzducholodí

Anotace: :)

Tak jako cestuje oblohou kometa,
mé srdce za štěstím chtělo by do světa.
Tak, jako moře věnuje vlny lodi,
mé srdce oddáno je vzducholodi.
Kde však vzít vzducholoď, to jsem nevěděla
a tak ta cesta má po větru odletěla.
Po dlouhém bloudění včera se navrátila,
tak jsem ji chytila a už nepustila.
Půjčovna vzducholodí cestu mi vyplnila,
skrytá na tajném místě,
kde dostane se jen člověk srdcem vzducholodí,
výš, jen výš, k oblakům leť, pomalu a jistě,
vznášej, se vezmi mě na cestu do světa,
tak jako cestuje za štěstím kometa…

Věnováno Vladovi...
E.WolfeMariel
Autor Erazene, 04.05.2008
Přečteno 315x
Tipy 8
Poslední tipující: mauvais-ange, Danah, Psavec, labuť, jedam, /cnz/, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

parádní

04.05.2008 22:44:00 | Danah

Mít vzducholoď, tak letím s větrem o závod :o)..
jsem ráda, že jsem tě navštívila :o))

04.05.2008 18:35:00 | labuť

...Pěkné.

04.05.2008 17:38:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí