Lež

Lež

Anotace: jedna pravdivá

Jako oheň dřevo spaluje,
jak parazit se živí krví,
jako štětec čáru maluje
tak rty lež jen mluví.

Jako kulka svůj cíl hledá,
jako ruka hladí tvář
jak v úplňku jsi bledá,
tak cítí se každý lhář.

Jako všechno k zemi padá,
jako krok s krokem se míjí,
jak o samotě každý strádá,
tak lhaní se nepromíjí!

Jak oči vždy zakalí pláč,
jako protančí se celý bál,
jako padne i ten nejsilnější rváč,
Lhát se bude pořád dál!!!
Autor Nazgulll, 04.05.2008
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: dead-head
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí