Už nemám sil

Už nemám sil

Anotace: ...

Už nemám sílu se smát,
že se nic neděje,
dávat ti znát.
Skepse mne pohltila zcela
na víru,už jsem zanevřela.
Jsem prázdná jako džbán
ze kterého mok byl vyčerpán.
Mé srdce je spálené v troud
sevřené,do železných pout.
Má duše nechce se mnou
v symbioze žít,můj mozek
odmítá přemýšlet a snít.

Já,chci jen jedno-spásu a klid.
Autor takova, 27.07.2005
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí