Dlouho....

Dlouho....

Anotace: dlouho jsem tu nebyla....dlouho jsem nic nenapsala....zdá se mi to tak strašně dávno...všechno je to tak strašně dávno..

ty jsi jinak
a už nejsme my
a já pořád pláču
...

tak moc se změnilo
tak hrozně moc věcí je jinak
než bychom chtěli...
.
já nechci
aby to bylo
tak kurva jinak
prostě NE!
.
.
protože tě mam ráda
a tebe sem měla ráda

a teď už je mezi náma prázdno
.
mezi náma všema

a proč ty říkáš něco
za co tě nenávidíme
.
my sami sebe nevidíme
.
nevidíme,jak moc sme jiní
to jenom z doslechu z rádia

...

kdybych tu nechtěla bejt
tak bych tu přece nebyla tak ty nemáš právo
převracet můj život naruby
..
.
protože tak
už je všechno
a já se jenom hroutim
do sutin životů dalšího dne
.

prosím tě,zachraň mě z týhle záhady
.
Autor LisSe, 05.05.2008
Přečteno 245x
Tipy 13
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r, Erion Fate, dva, Psavec, WAYWARD, embryo v hlave, Danah, 0-0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

působivá, plná citů, pěkná

22.05.2008 15:01:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí