Ona, né já

Ona, né já

Anotace: ,,

Malá holka
je jí čerstvých 17
ta co se tak
divně oblíká a
ostatní ji nezdraví

Za rohem
si přepudruje nos a
obtáhne červenou rtěnku
/dnes bez kofeinu

Na posteli
v pokoji bez tapet
cpe se čokoládou
pod bílý mušelín
už ani komár nepřilítne

Na hřbitovech
fotografie dětí
/i malí andílci umírají

Komu by chyběla ona
a její prý nádherné řasy

Stařenka s mobilem na uchu
a účesem z 50.let

Co se to stalo?
Autor jitro, 05.05.2008
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, její alter ego
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...zvěny...věny...

12.07.2008 21:42:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí