Kola

Kola

Anotace: ... napsáno s P.M. ...

V kaluži našich společných životů
Ulpívá prach a olej
Sluch dávno otupěl z pláče a skřípotu
Vjíždíme na slepou kolej

Došli jsme na scestí pravdy a rozumu
Přítomnost zavírá mříže
Bez loktů bez pěstí bez víry bez umu
Neseme své vlastní kříže

Naděje umírá v propasti poznání
Tak jako Adam když ztratí svou Evu
Odrazu radosti těžko se ubrání
Kdo propad lítosti sobě a hněvu
Autor Petrik78, 27.07.2005
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí